Список форумов › ТЕХНИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ › Кузов SKODA Rapid ( Шкода Рапид )
bur писал(а):Під-час миття авто,з внутрішньої сторони на дверях побачив здуття фарби, на передніх теж є, а на даху "з правої сторони" де прилягає резина вікна багажника до кузова протерту полоску ЛфП. Авто з 2013 року, хтось стикався з таким??????
не тільки у мене одного погано відрегульований... зустрічав дві таких проблеми на рапід особисто, і одна особливість пошкодження всі потертості з правої сторони... моя думка, що ця хвороба у ВАГ прогресує і не лікується))))Dennisb писал(а):bur,
это не вздутие, а обломанные капли графитекса или как его называют! а потертости у меня были на задних дверях тоесть от резинок задних дверей на стойках! решил проблему наклейкой пленки! это болезнь все группы ВАГ! а вот за багажник в первый раз слышу! значит он у тебя плохо отрегулирован!
уважно оглянь місця з середини в нижній частині дверей де завіси. на рахунок пошкодження помилився, у знайомого така сама проблема((((Didie писал(а):bur писал(а):Під-час миття авто,з внутрішньої сторони на дверях побачив здуття фарби, на передніх теж є, а на даху "з правої сторони" де прилягає резина вікна багажника до кузова протерту полоску ЛфП. Авто з 2013 року, хтось стикався з таким??????
приїжджай на зустріч в Київ, там і покажеш
А якщо чесно то я в себе такого не спостерігав, можливо просто не звертав уваги, може тому що в мене колір сірий металік.
По першій і другій фотці мені здалося що двері в тебе пошкодженічи я помилився?
Вернуться в Кузов SKODA Rapid ( Шкода Рапид )
Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя
|