Я міняв настройки педалі на ауді фастбек

-не говорю шо капєц як помінялось,але відчутно шо трохи краще стала педалька с початку-по трасі коли їдеш то нічого не відчутно-а з місця нема того затупу,принаймні обороти так не падають при старті.
То шо активується в одній машині,не можливо актиувувати в іншій
Шоб ви знали не на кожній машині то відчується-якогось фіга так воно є
Чому не говорю як то робили-не памятаю,всі питання до /memberlist.php?mode=viewprofile&u=1064 -він мені це робив
на рахунок прошивки 1.6 бензин-нічого не буде відчутно,так як підніметься тільки на 5-7 к4обил а то фігня.Я як тільки машину купив,зразу почав розпитуватись в друга за прошивку-ідеально все робить,але для рапіда не треба того робити
Коли витягую запобіжник на антибукс-відчуваєтсья шо краще,навіть на 2 передачі резина горить.Тільки потім по вакому можна найти помилку по абс,але не критично
Моя думка шо нормально не дає стартанути тупа електроніка,яка в свій час зчитує обороти колеса і двигуна,а тоді каже педалі газу-або ти стартуєш з антибуксом на болоті,або ти тупиш і їдеш спокійно з місця
Ну помінявши настройку педалі різниця відчутна,шо не говоріть-хто сідав на мою машину після прошивки то відчули всі шо по іншому стартує.
От так то
П.С. антибкс хороша штука коли хочеш забути шо таке шліфування колесами з місця
Добавлено спустя 2 минуты:тим більше я писав в своєму бортовику тут в нас
Добавлено спустя 1 минуту 49 секунд:TO1 всі питання до нього